Zorg jij er als rijinstructeur voor dat je leerlingen veilig en verantwoord leren rijden? Heb jij al enkele jaren ervaring in het lesgeven op zak? Zijn de leerlingen bij jou zo op hun gemak alsof ze thuis zijn? Dan kijken wij uit naar jou! Wij zoeken namelijk een rijinstructeur B in de regio Haaglanden met al enkele jaren ervaring op zak en een echt instructeurscharisma.

Samen laten wij ze slagen
Lesgeven zit je in het bloed. Want eerlijk is eerlijk, al weet je precies hoe het zit, het overbrengen van je kennis is een kwestie van geduld en talent. Als je onze verkeersschool komt versterken, dan draag je bij aan het hoge slagingspercentage van Verkeersschool De Vries. Dat doe je op basis van franchise. Dat betekent dat je bij ons dat fijne en vrije gevoel hebt van ondernemen, maar toch ook de maandelijkse zekerheid hebt van een mooi stuk brood op de plank. Samen gaan wij voor het beste resultaat en dat doen wij natuurlijk niet voor ons, maar voor onze leerlingen!

Wat breng je mee:
Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs B, maar belangrijk is ook dat je een WRM-lesbevoegdheid in je achterzak hebt zitten. Niemand is perfect en dat zoeken we ook niet, maar het is voor ons wel belangrijk dat je:
– Een eigen lesauto hebt
– Al enkele jaren ervaring hebt als rijinstructeur B
– Je perfect Nederlands spreekt. Het spreken van Engels is een pré.
– Een uitmuntende intuïtie bezit als het aankomt op jongeren en wat hen bezighoudt
– Een sociaal karakter hebt met een klantvriendelijke en commerciële instelling
– Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen
– Iemand bent voor wie flexibiliteit is uitgevonden

Wij investeren in jou!
Gaan we met elkaar in zee, dan is onze relatie duurzaam. Dat betekent dat wij dolgraag in jou investeren net als jij in ons. Ben je bijvoorbeeld nog niet in het bezit van een RIS certificaat maar wil je dat papiertje maar al te graag halen? Wij kunnen je hierbij ondersteunen. Kijken naar de mogelijkheden, dat is Verkeersschool de Vries. Stuur een mooie brief waaruit je motivatie blijkt, vergeet je CV niet toe te voegen en hopelijk tot snel!

Mailen kan naar info@verkeersschooldevries.nl